Stem op de StvA-website!?

Overige onderwerpen aangaande het forum
Gebruikersavatar
Rene Ros
Berichten: 642
Lid geworden op: 19 feb 2008, 23:33
Locatie: Weesp
Contacteer:

Stem op de StvA-website!?

Bericht door Rene Ros »

Vanaf 7 januari is het mogelijk om voor de publieksprijs van de Geschiedenis Online Prijs 2019 te stemmen op de website Stelling van Amsterdam - die dit jaar 20 jaar bestaat. De Geschiedenis Online Prijs 2019 is een initiatief van de Koninklijke Bibliotheek en De Ree Archiefsystemen.

De kans dat deze website wint is niet erg groot maar door de aanmelding en jouw stem wordt het wel onder de aandacht van een ander publiek gebracht. En bovendien komt het onder de aandacht van de jury en maakt het een kans op de juryprijs .In voorgaande jaren kreeg de website behoorlijk wat stemmen zodat een top-20 notering mogelijk moet zijn!

De publieksprijs wordt toegekend aan de drie websites of apps die de meeste stemmen krijgen en ontvangen een geldbedrag. De jury kijkt onder andere naar toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en originaliteit.

Het commentaar dat de stemmers kunnen geven, is op zich al een leuke opsteker voor de medewerkers van de website!
"Boeiende en steeds actueel gehouden Site als actie van Dhr. Ros en velen die door hem enthousiast gemaakt zijn! Knap werk."
"Ik durf de stelling wel aan dat dit de best informerende website is over forten en aanverwante zaken. De maker trekt het breed; niet alleen de gebouwen, maar mensen, materialen en machines worden in de juiste balans en afgewogen weergegeven."
"Prima gecatalogiseerd met goede index, kortom het kost weinig tijd en moeite om iets te vinden."

Het wordt zeer op prijs gesteld als u uw stem uitbrengt en deze oproep aan anderen doorstuurt. Stemmen kan tot en met 31 januari aanstaande.
Denk er wel aan dat u na het stemmen een e-mail ontvangt om uw stem te bevestigen.

Stem op de website Stelling van Amsterdam
Bekijk eerdere reacties

Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Forum forums...”