Pagina 1 van 39

Even voorstellen...

Geplaatst: 14 apr 2008, 18:13
door Goof
Hallo medebunkeraars,

Ik vond het wel netjes me even voor te stellen. Echte naam Hans, woont in 's-Gravenzande vlakbij de beruchte punt in de tankgracht Oranjepark, sinds een jaar of 10 geïnteresseerd in WO2-bunkers, sinds vorig jaar actief donateur van het Atlantikwallmuseum in HvH. Peter wees me op dit forum, geweldig interessant!

voorstellen

Geplaatst: 03 mar 2009, 20:46
door jasper j
Hallo wilden me evenvoorstellen ik ben jasper 25 jaar woon in fijnaart.
Ik ben een wo2 freak en daar vallen bunkers ook onder.
Ik hoop een hoop te leren te lezen en te posten.

mvg

Re: voorstellen

Geplaatst: 03 mar 2009, 21:04
door PdK
Ha Jasper,

Bij deze van harte welkom en leuk dat jij je even voorstelt.
We zijn hier tot vandaag blijkbaar nog wat schuw in het voor de klas staan, of veel zitten al te lang samen... In ieder geval lijkt me dit een goede aanzet voor een interessant onderwerp. Dus naar wens mag dit verse onderwerp voor de nodige cv's, spreekbeurten of "ik ben: (, ... jaar en doe ... na)" gebruikt worden.

Groeten, Peter

Re: voorstellen

Geplaatst: 03 mar 2009, 23:11
door Danny
Hey Jasper, van harte welkom. Join the club, het cafe zit ook in dit topic verstopt, 't rondje is voor jou ;) hahaha ;)

Re: voorstellen

Geplaatst: 04 mar 2009, 12:00
door AvB
Hallo en welkom. Leuk stukje Atlantikwall bij jou in de buurt! :)

Nieuw op het forum

Geplaatst: 14 mei 2009, 13:22
door Mythos
Hallo,

Bij deze wil ik me eventje voorstellen.

Mijn echte naam is Günther Debiscop en ben sinds kinds al een beetje geînteresseerd in het militaire (meer omdat m'n vader beroepsmilitair is geweest).

Naast mijn gewone gezonde interesse in militaire geschiedenis heb ik dan ook uiteraard oog voor de talrijke reliekiën die her en der zijn overgebleven.

Ik ken me nog niet zo goed uit betreffende bunkers, doch dit zal wellicht beter worden. Ik ben tevens lid van een groepering die bunkers legaal gebruikt voor bepaalde activiteiten, en dus komt wat kennis zeker van pas.

Ik woon in de buurt van Mechelen, en heb dus al een paar bunkers bezocht.

Binnenkort ga ik naar de bunker te Laon (Frankrijk, gebouwd in 1800 dacht ik) en zal jullie hiervan wel op de hoogte brengen.

Re: Nieuw op het forum

Geplaatst: 14 mei 2009, 13:56
door wattman
Welkom!

Ik zie tot mijn vreugde dat het forum steeds meer Vlaamse leden gaat kennen. Wellicht wordt het tijd om de forumindeling wat aan te passen en meer Belgische categorieen in te voeren. ;)
Mijn eigen wortels in Vlaanderen liggen trouwens heel ver (17e eeuw, uit Ronse), maar de regio Antwerpen en de Kust hebben altijd mijn warme belangstelling, zowel op het gebied van militaire werken als spoor- en tramwegen (vandaar mijn alias hier op het forum :) , wat minder met Suske en Wiske te maken heeft, maar meer met de Antwerpse tram).

groet,
Hendrik

Re: Nieuw op het forum

Geplaatst: 14 mei 2009, 19:23
door PdK
Idem dito met de Welkom,

En Hendrik, helemaal geen slecht voorstel. De Belgische bijdragen zijn er steeds meer en ook nog eens leerzaam voor ons als buren.
Doorgang zou het kunnen hebben bij voldoende interesse vanuit de Belgische leden, maar ook zou er een moderator moeten worden aangesteld. Misschien dat we hier straks even over kunnen polsen in een apart onderwerp.

Peter

Re: Nieuw op het forum

Geplaatst: 15 mei 2009, 19:13
door tim
hoi hendrik, misschien offtopic maar wattman was wel een van de betere ''suske en wiske's!'' :D
gr, tim

Re: Nieuw op het forum

Geplaatst: 16 mei 2009, 14:54
door AvB
Welkom Günther!

Even voorstellen....

Geplaatst: 04 aug 2009, 22:26
door Stp. Nord
Kwam dit forum toevallig tegen toen ik op zoek was naar wat info over de atlantikwall in Noorwegen. Na een de info over Noorwegen eens wat andere topics bekeken en dacht dit is best een interessante site. Genoeg geleuter over hoe ik hier terecht ben gekomen.

Ik ben 40 jaar, woon in Oost-Groningen. Opgegroeid in de Gelderse Vallei, waar ik als kind in de kazematten van de Grebbelinie speelde. Betonnen verdedigingswerken hebben sinds die tijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad. Niet dat ik er regelmatig op uittrek om nieuw locaties te bekijken. Meer dat ik een verdedigingswerk van dichtbij moet bekijken als ik er één zie of als ik gehoord heb dat er één dicht in de buurt is.

Zal het forum regelmatig gaan volgen, het één en ander aan topics posten naar aanleiding van mijn vakantie in Noorwegen en ik denk dat ik begin met een Tobruk die na dik 50 jaar weer boven de grond is gekomen in het Groningerland.

Re: Even voorstellen....

Geplaatst: 04 aug 2009, 22:58
door ErwinZ
Moi welkom op het forum.
Blader ook even dit gedeelte door, komen veel bunkers uit Oost=Groningen voorbij. viewforum.php?f=5" target="_blank

!!!Nieuw!!!

Geplaatst: 15 nov 2009, 03:19
door Janus X
Heej Bunker vrienden, Eindelijk een leuk forum en ik kon het niet laten om mij zelf even aan te melden. :mrgreen:
Ik hou het eventjes kort voor nu want het is nu precies 3 uur 11 sochtends en ik kom terug van de Feste Prinzregent Luitpold.
Was een hele leuke dag we waren met een redelijk club, en ik werd er door Jack nog even op geattendeerd dat ik me moest aanmdelden !
Dus bij deze, conssidered as done.

Ik ben bijna 25 jaar oud en al vanaf mijn 8e bezig met bunkers, maarja wat wil je anders als je naast Hans Sakkers komt te wonen, en zoals bij de mexicaanse giep is deze stoffige grijze griep ook erg aanstekelijk en in de loop der tijd hebben we ook al aardig wat gezien, 1e wereldoorlog, 2e wereldoorlog, koude oorlog en nog van ver daar voor en daar tussen in, eigenlijk van alles van de vestingbouw intresseert me en als je het totale plaatje ziet dan worden sommige ontwikkelingen ook duidelijk, en je ziet ook de overeenkomsten in verschillende landen.
Maar ik zal wel vaker van me laten horen hierzo, voor nu hou ik het voor gezien.


Groetjes, Ramon :lol:

Re: !!!Nieuw!!!

Geplaatst: 15 nov 2009, 11:51
door wattman
Welkom!!

Hendrik :)

Re: !!!Nieuw!!!

Geplaatst: 15 nov 2009, 21:50
door PdK
Ha Ramon,

Leuk hoe je jezelf voorstelt. Daar kunnen ongetwijfeld meer mensen zich hier in vinden.
Welkom ook!

Peter